Donderdag 28 maart is de jaarvergadering van de werktuigenvereniging bij De Klok

Aanvang: 20.15 uur

Naast de gebruikelijke agendapunten een extra punt over plastic inzamelen Voor nu en in de toekoemst

Traditioneel word op de eerste zaterdagen van april en oktober al meer als 25 jaar de mogelijkheid geboden om gratis plastic in te leveren

Maar de ontwikkelingen in de markt door overaanbod en sinds jl. 1 januari een verhoging van 100% op milieubelasting door het rijk. Zijn we genoodzaakt om een andere manier van lastenverdeling toe te passen. Het was tot nu zo dat, mochten er kosten zijn dit altijd nog door de werktuigverenigingen Ruinerwold/Koekange werd verdeeld, en het administratief te veel koste om hier werk van te maken om het door te berekenen. Zo de offertes er nu liggen gaat het om echt serieus geld waar we ons als bestuur u toch graag in mee willen nemen.

Het is niet zo dat het op de huidige voet niet voorgezet kan worden, maar dan moet er toch het een en ander worden aangepast. Denk aan nog schoner inleveren en “restafval” wat vanzelfsprekend niet ingeleverd mag\kan worden word zwaarder beboet (stortkosten) ex transport .  Dit nog los van de kilo’s aan schoon plastic waar gewoon voor betaald moet gaan worden. container huur en dan nog haal en breng kosten.

U mening word op prijs gesteld.