Najaar 2018 (lees meer)

Najaar 2018 (lees meer)

Het najaar heeft zich aangediend na een zomer en voorjaar van extremen. Zo ook voor de WTV wat zo iets betekent als hard lopen en stil staan. Zoals tijdens de droogte er ‘niets’ te doen is met als gevolg toen de grasgroei weer opgang kwam. Alles maar dan ook alles uit de kast werd getrokken, om toch nog voldoende voer van goede kwaliteit te winnen.

Te denken aan schade beperking door middel van doorzaaien waar alle 3 machines het maar druk mee hebben gehad,of grasland vernieuwing daar het scheurverbod is opgeheven voor na 10 mei dit een ideaal moment was om de percelen aan te pakken die er wel heel beroerd bij lagen. Maar ook de vroege maisoogst heeft hier aan bijgedragen, veel percelen zijn ingezaaid voor grasland waar de percelen met droogteschade bestemd worden voor de maisteelt. Kortom vol aan de bak met de zaaimachines, ploegen,frezen,kilverbakken,spitmachine,cultivatoren en al wat verder de grond maar kon beroeren.

Het bestuur zijn de standhouders/planners dan ook zeer erkentelijk dat ze dit allemaal maar weer in goede banen hebben kunnen lijden zonder toch noemenswaardige problemen, waarvoor dank. Maar ook U als lid/gebruiker want daar doen we het tenslotte voor.

En ja dan is het straks maar zo weer de 1e zaterdag van november traditioneel de dag van plastic inzamelen. Waar  nu  mooi tijd voor is om het plastic schoon en droog te bundelen. Meer info volgt nog.

 

 

 

2018-09-26T09:20:04+00:00
Wij gebruiken cookies op de website om u de best mogelijk website ervaring te geven. Kijk op onze privacy- en cookieverklaring voor een uitgebreide uitleg. Accepteren